Pokličite nas: 070 833 833

< Ponudba - Digitalni tisk

IZDELAVA IN TISK VIZITK

OBLIKOVANJE IN IZDELAVA VIZITK

VIZITKE - IZDELAVA IN TISK VIZITK, VIZITKE že v 24h!

Vaša poslovne vizitke je ne samo odraz vašega podjetja, temveč tudi odlično marketinško orodje s katerim boste naredili dober prvi vtis.

Preverite ponudbo za TISKANJE VIZITK, 100 kos že za 19,90 € + ddv! 
Pošljite povpraševanje in si zagotovite najboljšo ponudbo!

  • Dostava v 24h.
  • Preverjena kvaliteta z garancijo.
  • Možnost oblikovanja in kreativnega svetovanja.
  • Največja izbira visoko kakovostnih materialov.

Oddajte povpraševanje v desnem obrazcu in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Vizitka predstavlja prodajno pismo, ki vam bo prineslo uspešne prodajne rezultate in potencialne nove stranke ali zveste poslovne partnerje. Vizitka predstavlja osebni dokument pri mreženju in spoznavanju novih ljudi. Izdelava vizitke je z našo pomočjo hitra in enostavna. Izdelava vizitke je prava odločitev za doseganje boljših rezultatov na vaši poslovni poti.

Tisk vizitk v naših rokah se odvije hitro,  kvalitetno in ugodno. Od vašega naročila do prevzema vizitk pri nas pridete že v 24 urah.

Izdelava vizitke je prava odločitev za doseganje boljših rezultatov na vaši poslovni poti. Izdelava in oblikovanje vizitke zajema izbiro barve ozadja, obliko, medsebojne kontraste, robove, slike, logotip podjetja, dodatke, teksture, izbiro materiala vizitke. Pri določitvi vsebine vizitke določite podatke o vaših storitvah in način kako vas ljudje lahko kontaktirajo. Pri oblikovanju vizitk lahko izbirate med zaobljenimi ali ravnimi robovi, posebnim izsekom vizitk, zlatotiskom ali lakiranjem. Pri izdelavi vizitk nudimo vašim vizitkam posebno noto – poleg kvalitetnega tiska in hitre, kakovostne izdelave vizitk vam nudimo pester izbor materialov in široko paleto primerov izdelave vizitk. Pri izdelavi vizitk vedno poslušamo vaše želje in skupaj poiščemo najboljšo rešitev za vas.

Ko je vizitka pripravljena, je čas za tisk. In tu nastopimo mi. Nudimo vam digitalni ali offset tisk. Prednost digitalnega tiska vizitk je v hitrosti tiskanja, saj večino tiskovin zagotovimo v 24 urah. Odlikuje nas cenovna konkurenčnost ter vrhunska izdelava. Z digitalnim tiskom omogočimo manjše naklade vizitk, katalogov, zloženk in drugih tiskovin. Za večjo količino tiska vizitk, letakov, katalogov koledarjev priporočamo offset tisk. Za dolgo obstojnost in zaščito pred mehanskimi poškodbami, nudimo plastificiranje vizitk.

Vas zanima cena za tisk vizitk? Cena je ugodna. Na spletni strani Magma Media izpolnite obrazec in si zagotovite ponudbo za vaše povpraševanje. V nakrajšem možnem času vam bomo odgovorili z ugodno ponudbo. Tisk vizitk pri nas je visoke kvalitete, izdelan hitro in po ugodni ceni. Vi izberete dizajn, mi poskrbimo za tisk vizitk!

Enostranske vizitke, natisnjene na 300 gramskem Matt papirju pri nas dobite že za 19,90 € + DDV! 

Opomba: Za akcije HITRO TISKANJE in dostava v 24h urah si pridržujemo pravico do spremembe cen.

Oddajte obrazec za povpraševanje in si zagotovite svojo ponudbo!

Tiskanje vizitk je le nekaj iz naše pestre ponudbe digitalnega tiska. Preverite še ostalo ponudbo digitalnega tiska.

HITRO TISKANJE - DIGITALNI TISK, XXL in OFFSET TISK

Zaupajo nam

Za boljšo uporabniško izkušnjo, pravilen prikaz spletne strani ter za analizo prometa uporabljamo spletne piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani, se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij
Spletni piškotki